Wat iedereen moet lezen om te beseffen dat Covid-19 gepland is en als middel gebruikt wordt om de wereld te veranderen.

Ik kan hier alles wel uitgebreid gaan vertellen, maar het is beter dat iedereen zelf door de documenten heen gaat. Er is al veel gepubliceerd de laatste maanden van Lockstep tot Built Back Better.

Het klopt ook allemaal Built Back Better wordt in de vele GHSA documenten veelvuldig genoemd. Een pandemie preparedness oefening welke men volgens een modelering pas over een 50 jaar verwacht moet ervoor zorgen dat de wereld is voorbereid. Dat een griepseizoen economische catastrofe wereldwijd veroorzaakt is niet iets dat men ons verteld. Wel is dit ruimschoots meegenomen in de berekening om beter nu een Pandemie los te laten (gecontroleerd) dan af te wachten op een echte pandemie. Op dit moment is er slechts 1 persoon geweest welke duidelijke worden heeft gesproken tijdens een uitzending van Jinek, Frans Timmermans , een egocentrisch narcistisch persoon die samen met de hele club op dit moment bezig is ons gedrag te veranderen.

Vanaf 2005 is men al bezig om de Agenda uit te rollen, Het begon met de IHR en zo is men verder gegaan met onderzoek. Hoe verander je een wereld waarin de man met de pet het idee blijft houden dat men over hem waakt en dat het veilig is. De creatie SDG (sustainable Development Goals) werd uit de hoed getoverd, 17 doelen voor een betere wereld waarin “Niemand achter blijft en iedereen dezelfde rechten heeft”. Mooi ideaal was het niet zo dat achter deze idealen totaal andere bedoelingen zitten. 2019 het jaar voorafgaand aan het jaar dat de implementatie moest gebeuren was een druk jaar voor al de instanties die betrokken zijn bij de introductie van een levensgevaarlijk virus welke als virus niet bestaat. Angst is voor mensen een slechte raadgever en de enige manier om de gehele wereld te doen laten geloven dat als je niet meegaat in het nemen van de maatregelen je dood gaat of dat je verantwoordelijk bent voor de gezondheid van je medeburger. Er is bewust gekozen voor SARS, dit is terug te lezen in Money en Microbes Geld en microben: versterking van de klinische onderzoekscapaciteit om epidemieën te voorkomen (Engels). Washington, DC: Wereldbankgroep 2018.

De Global Paraatheid Monitoring Board 2019 ( Sigrid Kaag is boardmember) heeft advies gevraagd en deze adviezen zijn gepubliceerd.
In het laatste rapport van het GPMB september 2019,roept men de wereldleiders op om nu actie te ondernemen. Het rapport is te vinden bij de downloads.

Hier zijn een aantal links die je beslist moet lezen om een beter beeld te krijgen over de huidige situatie, al is het maar een topje van de ijsberg.

https://apps.who.int/gpmb/assets/thematic_papers/tr-1.pdf

https://apps.who.int/gpmb/assets/thematic_papers/tr-2.pdf

https://apps.who.int/gpmb/assets/thematic_papers/tr-3.pdf

https://apps.who.int/gpmb/assets/thematic_papers/tr-4.pdf

https://apps.who.int/gpmb/assets/thematic_papers/tr-5.pdf

https://apps.who.int/gpmb/assets/thematic_papers/tr-6.pdfhttps://apps.who.int/gpmb/assets/thematic_papers/tr-7.pdf

https://documents1.worldbank.org/curated/en/120551526675250202/pdf/126338-REVISED-27231-IVTF-Report-reduced.pdf

Bladwijzer de permalink.

Één reactie op Wat iedereen moet lezen om te beseffen dat Covid-19 gepland is en als middel gebruikt wordt om de wereld te veranderen.

  1. Justanita zeggen:

    tjjukui

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.