Vaccinonderzoeker geeft “enorme fout” toe, zegt dat spike-eiwit gevaarlijk ‘vergif’ is

Credits: https://www.frontnieuws.com/

Vaccinonderzoeker geeft “enorme fout” toe, zegt dat spike-eiwit gevaarlijk ‘vergif’ is

“Angstaanjagend” nieuw onderzoek vindt vaccin spike-eiwit onverwacht aanwezig in de bloedstroom. Het eiwit wordt in verband gebracht met bloedstolsels, hart- en hersenbeschadiging, mogelijke risico’s voor baby’s die borstvoeding krijgen en voor de vruchtbaarheid.juni 1, 20219739 2

Nieuw onderzoek toont aan dat het Coronavirus spike-eiwit van COVID-19 vaccinatie onverwacht in de bloedbaan terechtkomt, wat een plausibele verklaring is voor duizenden gerapporteerde bijwerkingen, van bloedstolsels en hartaandoeningen tot hersenbeschadiging en voortplantingsproblemen, zegt een Canadese kanker-vaccinonderzoeker, schrijft Celeste McGovern op lifesitenews.com.

“We hebben een enorme fout gemaakt. We realiseerden het ons tot nu toe niet”, zei Byram Bridle, een virus-immunoloog en universitair hoofddocent aan de Universiteit van Guelph, Ontario, afgelopen donderdag in een radio-interview met Alex Pierson, waarin hij luisteraars waarschuwde dat zijn boodschap “angstaanjagend” was.

“We dachten dat het spike-eiwit een geweldig doelwit-antigeen was, we hebben nooit geweten dat het spike-eiwit zelf een toxine en een pathogeen eiwit was. Dus door mensen te vaccineren, enten we ze onbedoeld in met een giftige stof”, zei Bridle in de uitzending, die niet gemakkelijk te vinden is met een Google-zoekopdracht, maar dit weekend viraal ging op het internet.

Bridle, die vorig jaar een overheidssubsidie van 230.000 dollar kreeg voor onderzoek naar de ontwikkeling van het COVID-vaccin, zei dat hij en een groep internationale wetenschappers een verzoek om informatie hadden ingediend bij de Japanse regelgevende instantie om toegang te krijgen tot wat de “biodistributiestudie” wordt genoemd.

“Het is de eerste keer dat wetenschappers kunnen zien waar dit boodschapper RNA.
[mRNA] naartoe gaat na vaccinatie”, zei Bridle. “Is het een veilige veronderstelling dat het blijft in de schouderspier? Het korte antwoord is: absoluut niet. Het is zeer verontrustend”.

Vaccinonderzoekers waren ervan uitgegaan dat nieuwe mRNA-COVID-vaccins zich zouden gedragen als “conventionele” vaccins en dat het spike-eiwit van het vaccin – verantwoordelijk voor de infectie en de ernstigste symptomen daarvan – grotendeels in de vaccinatieplaats in de schouderspier zou blijven. In plaats daarvan toonden de Japanse gegevens aan dat het beruchte spike-eiwit van het Coronavirus in het bloed terechtkomt, waar het na de vaccinatie nog enkele dagen circuleert en zich vervolgens ophoopt in organen en weefsels, waaronder de milt, het beenmerg, de lever, de bijnieren en in “vrij hoge concentraties” in de eierstokken.

“We weten al lang dat het spike-eiwit een pathogeen eiwit is. Het is een
vergif. Het kan schade aanrichten in ons lichaam als het in de bloedsomloop komt”, zei Bridle.

Het spike-eiwit van SARS-CoV-2, is wat het virus in staat stelt menselijke cellen te infecteren. Vaccinproducenten hebben ervoor gekozen zich te richten op het unieke eiwit, waardoor cellen in de gevaccineerde persoon het eiwit produceren, dat dan in theorie een immuunrespons tegen het eiwit zou oproepen, waardoor het geen cellen kan infecteren.

Uit een groot aantal studies is gebleken dat de ernstigste effecten van SARS-CoV-2, het virus dat COVID-19 veroorzaakt, zoals bloedstolsels en bloedingen, te wijten zijn aan de effecten van het spike-eiwit van het virus zelf.

“Wat de wetenschappelijke gemeenschap heeft ontdekt is dat het spike-eiwit op zichzelf bijna volledig verantwoordelijk is voor de schade aan het cardiovasculaire systeem, als het in de circulatie komt”, vertelde Bridle de luisteraars.Steeds meer Italianen tegen C19-vaccins: bijna 40 procent “neemt het risico niet”

Laboratoriumdieren die met gezuiverd spike-eiwit in hun bloedbaan werden geïnjecteerd, ontwikkelden cardiovasculaire problemen, en er werd ook aangetoond dat het spike-eiwit de bloed-hersenbarrière passeert en schade toebrengt aan de hersenen.

Een enorme fout, volgens Bridle was de overtuiging dat het spike-eiwit niet in de bloedsomloop zou ontsnappen. “Nu hebben we duidelijk bewijs dat de vaccins die de cellen in onze deltaspieren maken dit eiwit produceren – dat het vaccin zelf, plus het eiwit – in de bloedcirculatie terechtkomt”, zei hij.

Bridle noemde de recente publicatie van een door vakgenoten beoordeelde (peer reviewed) studie waarin spike-eiwit werd aangetroffen in het bloedplasma van drie van de 13 jonge gezondheidswerkers die het COVID-19 vaccin van Moderna hadden gekregen. Bij een van de werknemers circuleerde het spike-eiwit gedurende 29 dagen.

Effecten op hart en hersenen

Eenmaal in circulatie kan het spike-eiwit zich hechten aan specifieke ACE2-receptoren die zich bevinden op bloedplaatjes en de cellen die de bloedvaten bekleden. “Wanneer dat gebeurt kan het een van de twee dingen doen: het kan bloedplaatjes doen samenklonteren, en dat kan leiden tot stolling. Dat is precies waarom we stollingsstoornissen zien in verband met deze vaccins. Het kan ook leiden tot bloedingen”. Bridle zei ook dat het spike-eiwit in de bloedcirculatie de recent gemelde hartproblemen zou verklaren bij jongeren die de injecties hadden gekregen.

“De resultaten van deze uitgelekte Pfizer studie die de biodistributie van het mRNA van het vaccin opspoort zijn niet verrassend, maar de implicaties zijn angstaanjagend”, vertelde Stephanie Seneff, een senior onderzoekswetenschapper aan het Massachusetts Institute of Technology, aan LifeSiteNews. “Het is nu duidelijk” dat de inhoud van het vaccin wordt afgeleverd aan de milt en de klieren, met inbegrip van de eierstokken en de bijnieren. “Het vrijgekomen spike-eiwit wordt in het medium afgegeven en bereikt dan uiteindelijk de bloedbaan waardoor systemische schade wordt veroorzaakt. ACE2-receptoren komen veel voor in het hart en de hersenen, en zo veroorzaakt het spike-eiwit cardiovasculaire en cognitieve problemen”, aldus Seneff.

De Centers for Disease Control and Prevention (CDC) kondigde onlangs aan dat het meldingen van “milde” hartaandoeningen na COVID-19 vaccinatie aan het bestuderen was, alleen al in de staat Connecticut, werden 18 tieners in het ziekenhuis opgenomen vanwege hartproblemen die zich ontwikkelden kort nadat ze COVID-19 vaccins hadden gekregen.

Het vaccin van AstraZeneca werd in een aantal landen stopgezet en wordt niet langer aanbevolen voor jongere mensen vanwege het verband met levensbedreigende en fatale bloedstolsels, maar mRNA COVID-vaccins zijn ook in verband gebracht met honderden meldingen van bloedstolsels.

FDA waarschuwt voor gevaar van spike-eiwit

Kinderreumatoloog J. Patrick Whelan had een adviescommissie voor vaccins van de Food and Drug Administration gewaarschuwd voor de mogelijkheid dat het spike-eiwit in COVID-vaccins microvasculaire schade kan veroorzaken die schade kan toebrengen aan de lever, het hart en de hersenen op “manieren die niet zijn beoordeeld in de veiligheidsproeven”.

Hoewel Whelan de waarde van een COVID-19 vaccin dat de overdracht van de ziekte stopt (wat geen enkel in omloop zijnd COVID-19 vaccin aantoonbaar doet) niet betwistte, zei hij: “Het zou veel erger zijn als honderden miljoenen mensen langdurige of zelfs permanente schade zouden oplopen aan hun hersenen- of hartmicrovasculatuur als gevolg van het niet op korte termijn onderkennen van een onbedoeld effect van volledig op spike-eiwitten gebaseerde vaccins op andere organen”.

Vaccin-geassocieerd spike-eiwit in de bloedcirculatie zou een verklaring kunnen zijn voor talloze gerapporteerde bijwerkingen van COVID-vaccins, waaronder de 4.000 sterfgevallen tot nu toe en bijna 15.000 ziekenhuisopnames die vanaf 21 mei 2021 zijn gerapporteerd aan het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) van de Amerikaanse overheid. Omdat het een passief meldsysteem is, zijn deze meldingen waarschijnlijk slechts het topje van de ijsberg van ongewenste voorvallen, aangezien uit een onderzoek van Harvard Pilgrim Healthcare is gebleken dat minder dan één procent van de bijwerkingen bij patiënten die artsen na vaccinatie zouden moeten melden, ook daadwerkelijk aan VAERS worden gemeld.Oude mortaliteit: hoe de Coronacoup de ouderen martelt – en alle anderen

Borstgevoede zuigelingen, kinderen en tieners, kwetsbaren, lopen het meeste risico

Bridle zei dat de ontdekking van vaccin-geïnduceerde spike-eiwitten in de bloedcirculatie gevolgen zou hebben voor bloeddonatieprogramma’s. “We willen niet dat deze pathogene spike-eiwitten worden overgedragen op kwetsbare patiënten die een transfusie met dit bloed krijgen toegediend”, zei hij.

De vaccinwetenschapper zei ook dat de bevindingen suggereren dat
zuigelingen die borstvoeding kregen en van wie de moeder was gevaccineerd, het risico liepen om COVID spike-eiwitten uit haar moedermelk te krijgen.

Bridle zei dat “alle eiwitten in het bloed geconcentreerd worden in de moedermelk” en “we hebben in VAERS bewijs gevonden van zuigelingen die bloedingsstoornissen in het maag-darmkanaal ondervinden”.

Hoewel Bridle het niet aanhaalde, beschrijft één VAERS-rapport een vijf maanden oude baby die borstvoeding kreeg en van wie de moeder in maart een tweede dosis van het vaccin van Pfizer kreeg. De volgende dag kreeg de baby uitslag en werd “ontroostbaar”, weigerde te eten en kreeg koorts. In het rapport staat dat de baby in het ziekenhuis werd opgenomen met de diagnose trombotische trombocytopenische purpura, een zeldzame bloedaandoening waarbij bloedstolsels worden gevormd in kleine bloedvaten door het hele lichaam. De baby overleed.

Het nieuwe onderzoek heeft ook “ernstige gevolgen voor mensen voor wie het SARS-Coronavirus geen hoog risico-pathogeen is, en dat zijn al onze kinderen”.

Effect op vruchtbaarheid en zwangerschap?

De hoge concentratie spike-eiwit die in de testikels en eierstokken werd aangetroffen in de geheime Pfizer-gegevens die door het Japanse agentschap werden vrijgegeven, roept ook vragen op. “Maken we jonge mensen onvruchtbaar?”, vroeg Bridle.

Er zijn duizenden meldingen geweest van menstruatiestoornissen bij vrouwen die een COVID-19 injectie hadden genomen, en honderden meldingen van miskramen bij gevaccineerde zwangere vrouwen, alsmede van aandoeningen van voortplantingsorganen bij mannen.

Gemene lastercampagne

In antwoord op een verzoek, e-mailde Bridle maandagochtend een verklaring aan LifeSiteNews, waarin hij verklaarde dat hij sinds het radio-interview honderden positieve e-mails had ontvangen. Hij voegde er ook aan toe dat “er een gemene lastercampagne tegen mij is gestart. Dit omvatte de creatie van een lasterlijke website met gebruikmaking van mijn domeinnaam”.

“Zo zijn de tijden dat een academische publieke dienaar niet langer de legitieme vragen van mensen kan beantwoorden met eerlijkheid en gebaseerd op de wetenschap zonder bang te zijn om te worden lastiggevallen en geïntimideerd”, schreef Brindle. “Het ligt echter niet in mijn aard om toe te staan dat wetenschappelijke feiten voor het publiek verborgen worden gehouden”.

Hij voegde een kort verslag bij waarin de belangrijkste wetenschappelijke bewijzen worden geschetst ter ondersteuning van wat hij in het interview heeft gezegd. Het werd geschreven met zijn collega’s in de Canadese COVID Care Alliance (CCCA) – een groep van onafhankelijke Canadese artsen, wetenschappers en professionals wier verklaarde doel is “het verstrekken van topkwaliteit, op bewijs gebaseerde informatie over COVID-19, met de bedoeling om het aantal ziekenhuisopnames te verminderen en meer levens te redden”.Amish gemeenschap in de VS bereikt kudde-immuniteit op natuurlijke wijze

Een van de aandachtspunten in de verklaring was risico voor kinderen en tieners die het doelwit zijn van de nieuwste marketingstrategieën voor vaccins, ook in Canada.

Op 28 mei 2021 waren er 259.308 bevestigde gevallen van SARS-CoV-2-infecties bij Canadezen van 19 jaar en jonger. Hiervan werd 0,048% in het ziekenhuis opgenomen, maar slechts 0,004% overleed, aldus de verklaring van de CCCA. “De
seizoensgriep wordt in verband gebracht met een ernstiger ziekte dan COVID-19″.

Gezien het kleine aantal jonge proefpersonen in Pfizer’s vaccin proeven en de beperkte duur van klinische proeven, zei de CCCA dat vragen over het spike-eiwit en een ander vaccin eiwit moeten worden beantwoord voordat kinderen en tieners worden gevaccineerd, inclusief of het vaccin spike-eiwit de bloed-hersenbarrière passeert, of het vaccin spike-eiwit interfereert met spermaproductie of ovulatie, en of het vaccin spike-eiwit de placenta passeert en invloed heeft op een zich ontwikkelende baby of in moedermelk zit.

LifeSiteNews stuurde het Public Health Agency of Canada de verklaring van CCCA en vroeg om een reactie op Bridle’s bezorgdheid. Het agentschap antwoordde dat het bezig was met de vragen maar stuurde geen antwoorden vóór het tijdstip van publicatie.

Pfizer, Moderna, en Johnson & Johnson hebben niet gereageerd op vragen over de zorgen van Bridle. Pfizer heeft ook niet gereageerd op vragen over hoe lang het bedrijf op de hoogte was van de onderzoeksgegevens die het Japanse agentschap had vrijgegeven en die spike-eiwitten aantonen in organen en weefsel van gevaccineerde personen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

https://www.frontnieuws.com/inmiddels-12-184-doden-en-1-196-190-gewonden-gemeld-europese-database-van-bijwerkingen-van-covid-19-vaccins/embed/#?secret=1oAa6MsGWn

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.