Gemiddeld vallen er 30 sterfgevallen per dag als gevolg van de Covid-vaccins in de VS.

DOOR THE DAILY EXPOSE OP  •

Volgens officiële gegevens stierven tussen eind december 2020 en april 2021 in totaal 3.362 mensen na het hebben van een van de Covid-19 “vaccins” in de Verenigde Staten. Dit komt neer op gemiddeld 30 mensen die elke dag sterven als gevolg van de experimentele prikken.

Bron:

Een reguliere journalist, Tucker Carlson van Fox News, raakte uiteindelijk het onderwerp aan in zijn show waarin hij zich afvroeg waarom autoriteiten het publiek alleen vertellen over de mogelijke voordelen van de Covid-“vaccins” en nooit het publiek over de nadelen.

Dit is wat Tucker Carlson te zeggen had over sterfgevallen als gevolg van de Covid-vaccins –

‘Hoeveel Amerikanen zijn er overleden na inname van de COVID-vaccins? Geen Amerikanen die zijn gedood door het virus, dat is een enorm aantal, maar hoeveel Amerikanen zijn er gestorven nadat ze de vaccins hebben gekregen die zijn ontworpen om het virus te voorkomen? Weet jij het antwoord op die vraag? Weet jij iets van de keerzijde?

We weten veel over de voordelen van het vaccin. We zijn er volledig voor geweest dat kwetsbare mensen vaccins gebruiken.

Maar hoe zit het met de mogelijke risico’s? Je zou denken dat je daar meer over zou weten dan jij. We praten constant over vaccins, niet alleen op deze show, maar ook in dit land.

Joe Biden was gisteren op tv en had het over vaccins. Hij wil dat je er een krijgt. Iedereen met autoriteit wil dat je er een krijgt. In feite heb je waarschijnlijk al je kans gehad, en goed voor je. Als je je kans niet hebt gehad, staat je onder enorme druk om je kans te maken.

U begrijpt dat u binnenkort misschien niet meer in commerciële vliegtuigen kunt vliegen, niet op kantoor kunt werken of uw kinderen naar school kunt sturen als u de kans niet hebt. Ondertussen is de sociale druk enorm. Vrienden hebben je misschien al verteld dat je niet welkom bent op hun feesten of bruiloften als je niet bent ingeënt.

Er is veel druk om hieraan te voldoen. Op een gegeven moment zult u waarschijnlijk voldoen. Het is gewoon te moeilijk om in dit land niet te worden ingeënt.

Maar voordat u de afspraak maakt: weet u iets van de mogelijke risico’s? Waarschijnlijk weet je niet veel. We gaan er allemaal van uit dat de risico’s te verwaarlozen zijn. Vaccins zijn niet gevaarlijk. Dat is geen gok, dat weten we vrij overtuigend uit de officiële cijfers.

Elk griepseizoen geven we griepprikken aan meer dan 160 miljoen Amerikanen. Elk jaar lijkt een relatief klein aantal mensen te overlijden na het krijgen van die shots. Om precies te zijn, in 2019 waren dat 203 mensen. Het jaar ervoor was dat 119. In 2017 stierven in totaal 85 mensen aan de griepprik.

Maar voordat u de afspraak maakt: weet u iets over de mogelijke risico’s? Waarschijnlijk weet u niet veel. We gaan er allemaal van uit dat de risico’s te verwaarlozen zijn. Vaccins zijn niet gevaarlijk. Dat is geen gok, dat weten we vrij zeker uit de officiële cijfers.

Elk sterfgeval is tragisch, maar in het algemeen vinden we die aantallen niet diskwalificerend. We blijven griepprikken geven en er zijn maar weinig mensen die erover klagen. De vraag is dus hoe deze cijfers zich verhouden tot het sterftecijfer als gevolg van de coronavirusvaccins die nu over het land worden verspreid? Dat is de moeite waard om te weten.

We hebben het vandaag gecontroleerd. Hier is het antwoord, dat afkomstig is van dezelfde cijfers die we net opnoemden: Tussen eind december 2020 en vorige maand zijn er in de Verenigde Staten in totaal 3.362 mensen overleden nadat ze de COVID-vaccins hadden gekregen. Drie duizend, drie honderd en tweeënzestig – dat is een gemiddelde van 30 mensen per dag. Dus, wat is dat bij elkaar?

Tussen haakjes, die rapportageperiode eindigde op 23 april. We hebben geen cijfers van daarna, we zijn niet helemaal op de hoogte. Maar we kunnen aannemen dat er nog eens 360 mensen zijn gestorven in de 12 dagen daarna. Dat is een totaal van 3.722 doden. Bijna vierduizend mensen zijn overleden na het krijgen van de COVID-vaccins. Het werkelijke aantal is vrijwel zeker veel hoger dan dat – misschien wel veel hoger.

De gegevens die we zojuist hebben genoemd, zijn afkomstig van het Vaccine Adverse Events Reporting System – VAERS – dat wordt beheerd door de CDC en de FDA. VAERS heeft in de loop der jaren veel kritiek gekregen, waarvan sommige gegrond was. Sommige critici beweren al lange tijd dat VARES verwondingen door vaccins onderwaardeert.

In een verslag dat in 2010 bij het ministerie van Volksgezondheid en Human Services werd ingediend, werd geconcludeerd dat “minder dan één procent van de ongewenste voorvallen met vaccins wordt gemeld” door het VARES-systeem. Minder dan één procent. Dus wat is het werkelijke aantal mensen dat blijkbaar is gedood of gewond geraakt door het vaccin?

Wel, dat aantal kennen we niet. Niemand weet dat, en we gaan er niet over speculeren. Maar het is duidelijk dat wat er nu gebeurt, om wat voor reden dan ook, niet eens in de buurt van normaal komt. Het komt niet eens in de buurt van wat we in voorgaande jaren hebben gezien met eerdere vaccins.

De meeste vaccins worden er niet van beschuldigd grote aantallen mensen te doden. Het Menveo-vaccin bijvoorbeeld wordt over de hele wereld gegeven aan mensen, vaak kinderen, om bacteriële meningitis te voorkomen. In dit land is in de hele periode tussen 2010 en 2015 slechts één persoon overleden aan dat vaccin. Eén. Dus, vergelijk dat met wat er nu gebeurt.

In slechts de eerste vier maanden van dit jaar heeft de Amerikaanse overheid meer sterfgevallen geregistreerd na COVID-vaccinaties dan door alle andere vaccins die tussen medio 1997 en eind 2013 in de Verenigde Staten zijn toegediend. Dat is een periode van vijftien en een half jaar.

Nogmaals, volgens VAERS zijn er in vier maanden meer mensen overleden nadat zij de prik hadden gekregen tijdens één enkele vaccinatiecampagne dan aan alle andere vaccins samen in meer dan anderhalf decennium. Breng dat in kaart. Het is een verbluffend beeld. Het debat gaat nu over wat het betekent.

Nogmaals, er is veel kritiek op het rapportagesysteem. Sommige mensen zeggen: “Het is gewoon toeval dat iemand de prik krijgt en dan sterft, mogelijk door andere oorzaken.” Niemand weet het echt, dat is de waarheid.

We spraken vandaag met een arts die actief COVID patiënten behandelt. Hij beschreef wat we nu zien als de dodelijkste massavaccinatie gebeurtenis in de moderne geschiedenis. Wat de oorzaak ook is, het gebeurt terwijl we spreken. Dus je zou denken dat iemand met gezag zou willen weten wat er aan de hand is.

Als het rapportagesysteem voor vaccinaties niet deugt – en dat is het duidelijk – waarom is het dan nog niet gerepareerd? En meer ter zake, waarom is er geen onafhankelijke vaccinveiligheidsraad geweest om te beoordelen wat er aan de hand is. En mensen gerust te stellen die stuiten op officiële cijfers van de overheid op het internet.

Maar verbazingwekkend genoeg, is niets van dat alles gedaan. Niemand noemt zelfs maar de cijfers. En in feite, mag je dat niet. Je wordt van het internet gehaald als je dat doet. De mensen die de leiding hebben, erkennen ze niet. In plaats daarvan waarschuwen ze ons voor wat er kan gebeuren als we het vaccin niet nemen.

“Mensen die niet volledig gevaccineerd zijn kunnen nog elke dag sterven aan COVID -19,” zei Biden. Feitelijk is dat waar. Maar het is ook misleidend. Niet alle Amerikanen lopen een even groot risico om aan COVID-19 te overlijden. Sommigen lopen een relatief hoog risico: de ouderen en de zieken. Zij willen zich misschien laten vaccineren, en de meesten doen dat ook. Sommigen lopen een zeer laag risico om te sterven: de jongeren en de gezonden. Anderen lijken vrijwel geen risico te lopen: iedereen die COVID heeft gehad en hersteld is. Vrijwel al deze mensen zijn immuun. Dat is waar voor veel virussen.

Die tweede twee categorieën – de jonge en gezonde mensen en de eerder besmette mensen – kunnen in totaal oplopen tot honderden miljoenen mensen in dit land. Het grappige is dat het Witte Huis – de officiële beleidsmakers die de uitrol van het vaccin uitstippelen – niet erkennen dat die categorieën zelfs maar bestaan.

De gezondheidsautoriteiten doen alsof ieders gezondheid en risicopotentieel precies hetzelfde is als dat van ieder ander. Daarom heeft Joe Biden geëist dat 70 procent van alle Amerikaanse volwassenen – ongeacht leeftijd, ongeacht gezondheidstoestand, ongeacht reeds bestaande antilichamen – de COVID-prik krijgt voor de vierde juli over twee maanden, of anders.

Dit zou een aanvaardbaar beleid kunnen zijn – het zou nooit een ethisch beleid zijn – maar het zou aanvaardbaar kunnen zijn voor het land als we onomstotelijk konden aantonen dat COVID-vaccins geen risico’s inhielden, en als we de langetermijneffecten van die vaccins echt zouden begrijpen. Maar geen van beide is waar.

We weten dat volgens het rapportagesysteem van de overheid duizenden mensen zijn overleden nadat ze de prik hadden gekregen. Dat is waar in dit land, waar er heftig over wordt gediscussieerd als er al over wordt gesproken, maar het is ook waar in Europese landen, waar de registratie zo mogelijk betrouwbaarder is dan bij ons. Vele duizenden andere mensen blijken letsel te hebben opgelopen nadat zij het vaccin hadden gekregen.

VAERS registreert bijna 900 niet-fatale hartaanvallen bij mensen die net de prik hebben gekregen. 2.700 mensen meldden onverklaarbare pijn op de borst. In totaal lijkt het vaccin, volgens het rapportagesysteem van de overheid, te hebben bijgedragen aan ten minste 8.000 ziekenhuisopnames.

Sommige van de bijwerkingen zijn niet te verklaren. Onderzoeker Alex Berenson heeft opgemerkt dat coronavirusvaccins nu goed zijn voor bijna een derde van alle meldingen van oorsuizingen in de VAERS-database. Dat is het suizen in je oren. De American Tinnitus Association zegt “veel vragen” te hebben ontvangen over het verband.

Onderzoekers van Oxford en UCLA zijn begonnen met het opsporen van de bijwerkingen van het coronavirusvaccin in acht verschillende landen. Zij ontdekten dat “vrouwen tussen 18 en 34 jaar een hoger percentage diep-veneuze trombose hadden dan mannen van dezelfde leeftijd”. Zij ontdekten ook dat hartaanvallen “vaak” voorkwamen bij mensen van 85 jaar en ouder die het vaccin hadden genomen. Zij vonden ernstige potentiële bijwerkingen bij sommige kinderen, “anafylaxie [en] blindedarmontsteking kwamen vaker voor bij jonge mensen.”

Vaccins zijn ingewikkelde medicijnen, en zoals bij elk geneesmiddel kan het veel tijd kosten om het precies goed te krijgen. De dosering, bijvoorbeeld. En dit is niet de eerste keer dat mensen gewond raken tijdens een inentingscampagne. Dat kan gebeuren. Wat deze keer anders is, en zo opvallend, is de reactie op deze cijfers.

Hier is een contrast voor u: in 1976 vaccineerde de Amerikaanse regering 45 miljoen mensen met een vaccin tegen de Mexicaanse griep. Drieënvijftig mensen stierven nadat ze die prik hadden gekregen. De Amerikaanse regering stopte onmiddellijk met het vaccinatieprogramma. De autoriteiten besloten dat het te riskant was, het was het niet waard.

Zet dat eens af tegen wat er nu gebeurt. Deze keer hebben onze gezondheidsautoriteiten hun energie gereserveerd voor iedereen die het waagt vraagtekens te zetten bij vaccins. LifeSiteNews, een non-profit nieuwsorganisatie, is zojuist permanent verbannen van Facebook. Waarom? Omdat het overheidscijfers rapporteerde uit de VAERS database.

Toen Joe Rogan vroeg of gezonde jonge mensen het vaccin zouden moeten krijgen, behandelden de media hem als een misdadiger.

Bijna alles wat ze zeiden was een leugen die een zeer eenvoudige en potentieel relevante vraag die hij stelde, verdoezelde, namelijk: moeten gezonde jonge mensen het vaccin krijgen? We weten niet precies wat de risico’s zijn. Het is een leugen om te zeggen dat er geen risico’s zijn.

Aan alles zijn risico’s verbonden, ook aan het krijgen van een vaccin. Dus waarom niet rationeel de verhouding risico/opbrengst afwegen, zoals we doen bij elke beslissing die we nemen. Daarvoor werd hij aan de kaak gesteld als een anti-vaxxer kook. Een gevaar voor de openbare veiligheid.

Een van de zeer weinige verkozenen in het land die hier iets over heeft gezegd, die de voor de hand liggende vragen heeft gesteld, vaccins niet heeft aangevallen, maar zich heeft afgevraagd wat de effecten ervan zijn, is de Republikeinse senator Ron Johnson uit Wisconsin. Vorige week vroeg Johnson aan Francis Collins, de directeur van het NIH, waarom zoveel Amerikanen lijken te sterven na de prik.

Misschien is daar een goed antwoord op, maar Collins wilde niet eens toegeven dat dat gebeurde. In plaats daarvan vreesde Collins dat als de bevolking zich te veel zou richten op de schade van vaccins, mensen zouden aarzelen om ze te krijgen.

“Ik heb zijn gebruik van de term ‘Vaccine Hesitancy’ uitgedaagd,” vertelde Ron Johnson ons vandaag in een gesprek. “Ik vertelde hem dat op basis van de VAERS-sterfgevallen en mijn gesprekken met mensen die ervoor hebben gekozen zich niet te laten vaccineren, een betere omschrijving zou zijn: Mensen die aarzelen om gedwongen te worden deel te nemen aan de grootste medicijnproef in de geschiedenis’.”

Precies. Er is een reden waarom veel staten meer vaccindoses hebben dan ze kunnen gebruiken. Sommige mensen willen het vaccin gewoon niet. Dat is hun goed recht. Punt uit. Ze zijn niet allemaal gek. Vroeger werden beslissingen over gezondheid beschouwd als persoonlijke keuzes. We vroegen er niet naar. Ze werden nog afgelopen herfst als persoonlijk beschouwd. In september 2020, op het hoogtepunt van de presidentscampagne, vroeg een CNN-verslaggever aan Kamala Harris of ze bereid zou zijn om het coronavirusvaccin te nemen zodra het beschikbaar zou komen.

“Nou, ik denk dat dat voor ons allemaal een kwestie zal zijn,” antwoordde Harris. “Ik zal zeggen dat ik Donald Trump niet zou vertrouwen.” Een maand later, tijdens het vice-presidentsdebat, was Harris zo mogelijk nog stelliger over het onderwerp. “Als Donald Trump ons zegt dat we het vaccin moeten nemen, verklaarde ze: “Ik ga het niet nemen.”

Kamala Harris is sindsdien natuurlijk van gedachten veranderd. Ze staat niet langer sceptisch tegenover het vaccin, en tolereert ook niet de scepsis van anderen. In plaats daarvan is ze een enthousiaste deelnemer aan het COVID theater.

Vandaag nog maakten Harris en haar man er een punt van elkaar te kussen voor de ogen van fotografen terwijl ze maskers droegen. Ze deden dit ondanks het feit dat ze getrouwd zijn, dat ze samenwonen, dat ze op dat moment buiten stonden en ondanks het feit dat ze allebei gevaccineerd zijn.

Het maakt je niet aan het lachen. Het maakt je nerveus. Waarom praten ze zo tegen je? Waarom geven ze je de vinger op TV? Het maakt niet uit hoeveel vingers ze je geven, het verandert niets aan wat waar blijft voor het land:

Als Amerikaanse burgers gedwongen worden dit vaccin of enig ander medicijn te nemen, hebben ze het volste recht te weten wat de effecten ervan kunnen zijn. En ze hebben het volste recht om die vraag te stellen. Zonder monddood gemaakt te worden of gecensureerd of bespot of met de vinger gewezen te worden. Geen enkele hoeveelheid mooie praatjes of dwang of een beroep op vals patriottisme kan dat veranderen. Punt uit.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.