Artsen zijn ongehoorzaam aan de autoriteiten nadat COVID-vaccin honderden mensen heeft gedood, door voorafgaand aan de vaccinatie een behandeling te bieden om verdere sterfgevallen te voorkomen

ARTSEN in India suggereren dat bloed verdunnende medicijnen voor en na vaccinatie worden ingenomen, omdat ze geloven dat Covid-prikken mensen doden.

Door Stefan Schultz

In een brief riep dr. CMK Reddy, voorzitter van de Tamilnadu Medical Practitioners ‘Association, zijn collega-artsen op om “het voortouw te nemen in deze vreselijke situatie”, eraan toevoegend dat de claims van de Adverse Effects Following Immunization (AEFI) -commissie dat sterfgevallen na de Het Covid-vaccin was niet gerelateerd en moet “met een korreltje zout worden ingenomen”.

Dr. Reddy zei dat 124 sterfgevallen en 305 ziekenhuisopnames na het Covid-vaccin werden geanalyseerd, waarbij de overgrote meerderheid van die gevallen binnen drie dagen plaatsvond.

Hij zegt dat de meeste hiervan het gevolg zijn van hartaanvallen, beroertes en bloedstolling – met vergelijkbare problemen die wereldwijd worden gemeld en die de zorgen van artsen over de hele wereld blijven.

In de brief schrijft hij: “Als ze om andere redenen dan vaccinatie zijn, moeten ze gelijkmatig worden verdeeld over elke week na vaccinatie, maar 75 procent van de sterfgevallen vond plaats en 90 procent werd gedurende de eerste drie dagen in het ziekenhuis opgenomen.

“Laten we het daarom niet als vanzelfsprekend beschouwen en kijken of we de complicaties kunnen voorkomen.”

Dr. Reddy vermeldt niet welke van de vele huidige vaccins die worden uitgerold onder ‘noodwetten’ verantwoordelijk is, maar beschrijft verder dat het “verzwakt of dood virus” bevat.

Het enige Covid-vaccin dat dergelijke ingrediënten bevat, is Covaxin, dat bestaat uit ‘gedode coronavirussen’. Aangenomen wordt dat Bharat Biotech een monster van het coronavirus heeft gebruikt dat vermoedelijk is geïsoleerd door het Indiase National Institute of Virology.

Dr. Reddy vervolgde: “Ik denk dat dit [complicaties en sterfgevallen] te wijten kan zijn aan de trombogene eigenschap van het vaccin, dat een verzwakt of dood virus bevat. Dit kan leiden tot coronaire of cerebrovasculaire voorvallen, vooral als er een reeds bestaande ziekte in die bloedvaten is geweest.

Door deze logica toe te passen op iedereen die me voor advies belde, begon ik twee dagen voor de vaccinatie met anticoagulantia en plaatjesaggregatieremmers ( rivaroxaban 10 mg en aspirine 65 mg) en ging ik acht dagen daarna door, zonder dat er bij 125 patiënten ernstige bijwerkingen werden gemeld. .

“Dit is misschien geen strikt gerandomiseerde, gecontroleerde studie, maar we zijn wanhopig in het voorkomen van sterfgevallen na vaccinatie en zouden onze patiënten moeten kunnen verzekeren van hun veiligheid.”

Dr. Reddy bespreekt nu met zijn collega-beoefenaars of ze hun bezorgdheid aan de AEFI-commissie willen voorleggen, maar voegde eraan toe: “Laat de Tamilnadu-doktoren de leiding nemen in deze verschrikkelijke situatie.”

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.